Bandenreparatie

Bandenreparatie voor uw motorfiets

BIKE SERVICES uit Koudekerk aan den Rijn verzorgt alle soorten onderhoud en reparaties aan motorfietsen. Daarom kunt u uiteraard bij ons terecht wanneer u bandenreparatie nodig heeft. Voor elke situatie hebben wij een snelle, passende oplossing.

SafetySeal en andere oplossingen

In geval van een lekke motorband monteren wij het liefst vers rubber. Maar is de band qua profilering nog ruim voldoende, dan is het tevens een optie om een reparatiekoordje te monteren. Er wordt vaak gezegd dat het niet mogelijk is met deze ‘proppen’ te blijven rijden. BIKE SERVICES maakt echter gebruik van reparatiekoordjes van Safety Seal, welke hoogwaardig en uiterst veilig zijn. Zelfs op hoge snelheden! Uiteraard is dit alleen van toepassing op tubeless banden. In de andere gevallen kunnen wij ook een nieuwe binnenband monteren. Met andere woorden: wij weten te allen tijde wel een geschikte bandenreparatie te realiseren.

Heeft u een lekke band, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen ter plekke uw band repareren. Daarnaast is het mogelijk een reparatieset aan te schaffen voor onderweg. U bereikt BIKE SERVICES voor meer informatie of een afspraak via tel. 085-8881170 of het online contactformulier.

Call Now Button