• Ecomaxx Bike Fuel

DE IDEALE TWEETAKT BENZINE VOOR JE BROMMER

Classic Bike Fuel 2 is een kant-en-klare tweetakt benzine, waaraan 1,75% mengolie is toegevoegd. De mengverhouding is dus 1:55. Hiermee kunnen probleemloos alle brommers, scooters en andere tweetakt motoren gesmeerd worden die 1:50 mengvoorschrift hebben. Door de aanhoudende druk op het schoner rijden van brommers en het verbod in sommige milieuzoneringen, heeft Ecomaxx een nieuwe passende benzine ontwikkeld. Door het lagere oliegehalte en de extreem schone benzine zullen rook en geur vrijwel geheel verdwenen zijn. Classic Bike Fuel 2 bevat geen schadelijke stoffen zoals benzeen en tolueen. Daarom zijn de uitlaatgassen veel schoner dan met gewone benzine en is deze brandstof uitermate geschikt voor het gebruik in de milieuzoneringen.

ECOMAXX CLASSIC BIKE FUEL 2

Kant-en-klare tweetakt benzine, voorzien van een extreem hoogwaardige tweetakt olie 1,75 % (1:55)
Voor alle tweetakt bromfietsen en scooters, zowel modern als klassiek
Meer dan 3 jaar houdbaar
Voorkomt startproblemen
Ideaal voor het aftanken vóór de winterstop
Zorgt voor een schonere verbranding
Aanzienlijk minder uitstoot van schadelijke stoffen
Tast oude rubberafdichtingen en pakkingen niet aan
Maakt brandstofadditieven overbodig
Uitwisselbaar met alle soorten pompbenzine
Bevat geen (bio-)ethanol
Direct te gebruiken

PROBLEMEN BIJ GEWONE POMPBENZINE

Een groot nadeel aan pompbenzine is dat het componenten bevat die metalen zoals aluminium, koper en messing kunnen aantasten. Daarnaast kunnen er door gomvorming en bacteriegroei ook afzettingen in het brandstofsysteem komen. Hierdoor start de motor niet goed meer en loopt deze vaak onregelmatig.

SCHONER IS BETER VOOR MOTOR, MILIEU EN GEZONDHEID

Ecomaxx Classic Bike Fuel 2 is schoner en beter dan pompbenzine voor zowel gezondheid en milieu als de motor zelf. Dit komt omdat de brandstof geen schadelijke stoffen bevat, zoals benzeen en tolueen. Daarnaast verbrandt het veel schoner en blijft de motor dus ook schoner. Ook bevat de brandstof geen (bio-) ethanol.

ALTIJD STARTEN, ZELFS NA LANGE WINTERSTOP

Ecomaxx Classic Bike Fuel 2 is meer dan 3 jaar lang houdbaar. Omdat de kwaliteit van de benzine zo lang behouden blijft, zijn startproblemen verleden tijd. Zelfs na een lange winterstop! De ideale overwinteringsbenzine dus. Tank daarom je scooter, brom- en motorfiets vóór de winterstop af met Ecomaxx Classic Bike Fuel 2.

Uitwisselbaar met gewone pompbenzine

Je kunt altijd gewone pompbenzine tanken, ook als er Ecomaxx Classic Bike Fuel 2 in de tank zit. De benzine is zodanig samengesteld dat het altijd uitwisselbaar is. Handig voor onderweg! Voor motoren die erg weinig gebruikt worden, is het beter om altijd Ecomaxx Classic Bike Fuel 2 te tanken.

Call Now Button