• Ecomaxx Bike Fuel

ECOMAXX BIKE FUEL  4:
ALTIJD STARTEN EN SCHOON RIJDEN, HAAL MEER UIT JE MOTOR

Ecomaxx Bike Fuel 4 is een lang houdbare, ethanolvrije en ongelode benzine voor alle motorfietsen en quads die gewone benzine gebruiken. De benzine veroudert niet waardoor je motor altijd start! De ideale overwinteringsbenzine dus. Bovendien verbetert Ecomaxx Bike Fuel 4 de prestaties en de benzine verbrandt extreem schoon. Door het hoge octaangehalte zeer geschikt voor moderne hoog-vermogen motoren en oldtimer racers.

ECOMAXX BIKE FUEL 4

Meer dan 3 jaar houdbaar
Ideaal voor het aftanken voor de winterstop
Probleemloze start, zelfs na lange winterstop
Tast het brandstofsysteem niet aan
Tast coating in brandstoftank niet aan
Tast de aluminium delen van de carburateur niet aan
Sproeiers en injectors blijven schoon
Mengbaar met alle soorten pompbenzine
Direct te gebruiken, zonder aanpassingen te doen
Maakt brandstofadditieven overbodig
Bevat geen bio-ethanol
Vervangt E5- en E10-benzine

PROBLEMEN BIJ GEWONE POMPBENZINE

Wanneer de motor lang stilstaat, kan gewone pompbenzine het brandstofsysteem aantasten. Met name carburateur motorfietsen zijn gevoelig voor aantasting van de carburateur en brandstofsproeiers, vaak al na een korte winterstop. Gewone pompbenzine bevat componenten die metalen zoals aluminium, koper en messing kunnen aantasten. De oxides van deze metalen slaan neer en veroorzaken verstoppingen in het brandstofsysteem. Daarnaast kunnen er door gomvorming en bacteriegroei ook afzettingen in het brandstofsysteem komen. Hierdoor start de motor niet goed meer en loopt deze vaak onregelmatig. Evengoed kunnen brandstofinjectiesystemen vervuild raken en daardoor minder goed injecteren. De motor loopt dan minder mooi en gebruikt vaak meer benzine.

SCHOON IS BETER VOOR MOTOR, MILIEU EN GEZONDHEID

Ecomaxx Bike Fuel 4 is beter voor gezondheid en milieu dan gewone pompbenzine, omdat het minder schadelijke bestanddelen bevat zoals benzeen en tolueen. Ook bevat het minder aromatische koolwaterstoffen die bij verbranding koolafzetting kunnen veroorzaken. Hierdoor blijft de motor schoner: Ecomaxx Bike Fuel 4 reinigt zelfs de verbrandingsruimte inwendig!

ALTIJD STARTEN, OOK NA LANGE TIJD STILSTAND

Ecomaxx Bike Fuel 4 is meer dan 3 jaar lang houdbaar. Omdat de kwaliteit van de benzine zo lang behouden blijft, start je motor altijd! Zelfs na een lange winterstop. Bovendien blijven de materialen van de carburateur en de injectors onaangetast. Tank daarom je motor voor de winterstop af met Ecomaxx Bike Fuel 4. Lees hieronder verder hoe je dat het beste doet.

DE WINTERSTOP:
HOE GEBRUIK IK ECOMAXX BIKE FUEL  4?

Het is het beste om de tank zo goed mogelijk leeg te rijden, of als het kan, geheel leeg te zuigen. Nadat je Ecomaxx Bike Fuel 4 getankt hebt, rijd je een paar kilometer zodat niet alleen de tank maar ook het brandstofsysteem gevuld is met Ecomaxx Bike Fuel 4. Nu kan de motor probleemloos een paar maanden stilstaan. Wij adviseren om de motor met een zo vol mogelijke tank weg te zetten zodat ook daar geen roestvorming kan optreden. Zeker bij oldtimers is dit verstandig. Ecomaxx Bike Fuel 4 verdampt minder snel dan gewone pompbenzine, waardoor er dus meer brandstof behouden blijft! Het is wel raadzaam om bij carburateurmotorfietsen af en toe het tankkraantje open te zetten zodat de vlotterbakken gevuld blijven met Ecomaxx Bike Fuel 4. Dit voorkomt oxidaties door de lucht. Als je Ecomaxx Bike Fuel 4 gebruikt, hoef je geen brandstofstabilizers toe te voegen.

ECOMAXX BIKE FUEL 4 IS MENGBAAR MET GEWONE POMPBENZINE

Je kunt altijd gewone pompbenzine tanken, ook als er Ecomaxx Bike Fuel 4 in de tank zit. Dus onderweg tanken is geen probleem. Ideaal, zo’n flexibel brandstofsysteem! Voor motoren die erg weinig gebruikt worden, is het beter om altijd Ecomaxx Bike Fuel 4 te tanken.

Call Now Button