Motorfiets onderhoud

Alles voor moderne en klassieke motoren.

BIKE SERVICES is een kleinschalige maar zeer veelzijdige en flexibele werkplaats gespecialiseerd in BMW-motoren. Wij voeren echter alle motorfietsonderhoud en –reparatie uit, van zowel Japanse als Europese motorfietsen alsmede Harley Davidson.  Met onze jarenlange vakervaring bent u gegarandeerd van een specialistisch oog en een deskundig antwoord op al uw vragen en problemen.
Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering en servicegerichte aanpak. Bij ons wordt gewerkt met originele onderdelen en hoogwaardige kwaliteit olie en apparatuur. Dit neemt niet weg dat wij onze tarieven altijd zeer schappelijk houden en er tijdens adviesgesprekken rekening gehouden wordt met uw budget. BIKE SERVICES denkt altijd met u mee.
In onze werkplaats is uw motor, van oldtimer tot moderne klassieker, van harte welkom. Met ons gespecialiseerde motorfietsonderhoud en reparatie van BMW-motoren hebben wij veel onderdelen van deze motoren, zowel nieuw als gebruikt, op voorraad. Neemt u gerust contact op met onze werkplaats om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Call Now Button