Diverse custom bikes bij BIKE SERVICES

Zoekt u een motorfiets op maat die perfect bij u past? BIKE SERVICES biedt verscheidene custom bikes in Koudekerk aan den Rijn aan. Wij staan paraat op het gebied van een BMW-, Japanse of Europese motor customizen. U verkrijgt gegarandeerd een hoogwaardig eindresultaat volledig naar uw wensen dankzij onze zorgvuldige werkwijze!

Een motorfiets op maat

In onze motorfietswerkplaats in Koudekerk aan den Rijn hebben wij gespecialiseerd gereedschap en professionele apparatuur in huis om uw motorfiets helemaal naar wens te maken. We voeren zowel kleine als grote aanpassingen voor u uit. BIKE SERVICES verbetert uw standaard motorfiets en past deze helemaal op maat voor u aan. Dit kan bijvoorbeeld bloktechnisch met enkele aanpassingen aan het rijwielgedeelte. In principe is alles wel met ons bespreekbaar en gaan wij geen uitdaging uit de weg! Desgewenst kunnen we de gehele look en uitstraling van uw motor onder handen te nemen. Wij maken custom motorfietsen als Café Racers- en Scrambler Style-motoren.

Persoonlijk en transparant

We denken graag met u mee en geven passend advies. Op die manier proberen wij onze passie voor motorfietsen op u over te brengen. Omdat wij veel waarde hechten aan de mening van de klant, zetten wij alles op alles om de perfecte custom motor te realiseren. Omdat wij een eigen werkplaats hebben voor las- en draaiwerk kunnen wij ontzettend veel voor u betekenen en zijn de mogelijkheden eindeloos. Door uitgebreid met u rond de tafel te zitten, zorgen wij ervoor dat u goed zicht heeft op alle werkzaamheden. Bovendien houden we onze tarieven transparant. Verder geldt: u blij, wij blij!

Maak gerust een afspraak met onze specialisten om al uw ideeën en wensen te bespreken! Neem voor meer informatie over de custom bikes van BIKE SERVICES gerust contact op. U bereikt ons door te bellen naar 085-8881170 of door gebruik te maken van het online contactformulier. Onze specialisten geven u spoedig een inhoudelijke reactie.

 

Call Now Button