Werkplaats

Welkom bij BIKE SERVICES, uw kleinschalige, veelzijdige en flexibele motorfietswerkplaats in Koudekerk aan den Rijn. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in BMW-motoren, maar voeren ook onderhoud en reparaties uit aan motorfietsen van Japanse en Europese merken en Harley Davidson . Dankzij onze jarenlange vakervaring bent u bij ons verzekerd van een specialistisch oog en deskundig advies.

Uitstekende service

Ons professionele team staat bekend om een persoonlijke benadering en een servicegerichte aanpak. Inmiddels reikt ons klantenbestand uit naar naburige gemeentes als Alphen aan den Rijn en Leiden, maar tevens ver daarbuiten weten klanten ons te vinden. Te allen tijde werken we met onderdelen, smeermiddelen, (diagnose)apparatuur en gereedschappen van hoogwaardige kwaliteit. Dit neemt niet weg dat wij onze tarieven zeer schappelijk houden en dat wij tijdens adviesgesprekken rekening houden met uw budget. BIKE SERVICES in Koudekerk aan den Rijn denkt voortdurend met u mee!

Originele motoronderdelen

In onze werkplaats is uw motorfiets, van youngtimer tot het nieuwste model, van harte welkom voor reparatie en onderhoud. We hebben dan ook genoeg nieuwe en gebruikte servicedelen op voorraad, zodat we snel te werk kunnen gaan. Bovendien bieden wij veel onderdelen en accessoires leveren binnen uw budget.

Overige diensten

Naast het vakkundige onderhoud en zorgvuldige reparaties aan uw motor bent u bij onze motorgarage voor vele andere diensten aan het juiste adres.  Of kom langs wanneer u een motor wilt laten customizen of op zoek bent naar professionele onderhoudsproducten. Voor uw winterstalling en bandenreparatie kunt u evengoed in onze motorwerkplaats terecht. Neem gerust contact met motorfietswerkplaats BIKE SERVICES op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. U bereikt ons door te bellen naar 085-8881170 of door het contactformulier in te vullen. We staan u spoedig te woord.

Call Now Button